El PSC demana a l'alcalde que es pronunciï davant la situació política de Valldoreix


Temes relacionats

Turu i CiU-Actuem topen de nou a la junta de veïns de Valldoreix (13/feb/09)


  • Comparteix:

Una junta de veïns de l'EMD en una imatge d'arxiu

Una junta de veïns de l'EMD en una imatge d'arxiu

El PSC reclama a l'alcalde que es posicioni davant la situació política de Valldoreix. El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, ha mostrat la seva preocupació per la possibilitat que l'Ajuntament recuperi les competències delegades a l'EMD de Valldoreix ja que, segons ell, comptar amb dues administracions locals suposa una important riquesa per a la ciutat.

Villaseñor ha recordat a l'alcalde que es la màxima autoritat de la ciutat i, per tant, també dels valldoreixencs. En aquest sentit, el PSC reclama a Lluís Recoder que no faci una acció partidista ni d'inacció oficial davant la situació de crisi a l'EMD de Valldoreix.

Villaseñor es mostra preocupat per una possible anul·lació de les competències delegades a l'EMD.

Ferran Villaseñor

Esperem que l'alcalde desmenteixi que es trauran competències a l'EMD. A més volem que l'alcalde doni suport al govern i a la presidenta, l'únic càrrec electe.





Villaseñor ha remarcat que la situació de la darrera junta de veïns de l'EMD no es pot repetir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Perque el Sr.Villaseñor no explica el motiu de la crisi ? Com es que encara continuen donant suport a la Sra.Turu ? Com es que permeten que la Sra.Turu façi una gossera sense partida pressupostaria ? sense estar aprobada ? amb material pagat per la EMD per valor de 14.000€ ? Amb 700 hores dels treballadors de la brigada de EMD ? i portar llum, tindra un cost de 15.000€ ? i tot aixo, fet sota les seves instruccions ? . Per cert, despres que en darrer ple sortis tot aixo, encara continuent fent obres a la gossera que la gent, tregui les seves conclusions.

Enric. Enviat el 26/feb/09


Me hacen gracia estos comentarios, quien es el culpable y responsable de esta situacion ? En una empresa, el maximo responsable es el director general, quien es ? De puro cinismo politico. Mas democracia señores socialistas

Maria. Enviat el 26/feb/09


Perplexitat. Demanar a la vegada que l'alcalde es posicioni, i que es mantintingui al marge és absolutament inversemblant. Vosté no vol solucionar la crisi de Valldoreix, només pretén parar una trampa a l'alcalde, amb la més ruïn de les estratègies polítiques. Qui realment cregui en Valldoreix, que demani al consistori de Valldoreix que arregli les coses. Parli amb el Sr Gaya, que és la persona del seu partit que hauria de tenir capacitat per solucionar-ho.

Francesc Cardoner. Enviat el 26/feb/09


Sr. Villaseñor,quan cinisme si us plau,si tota la estratègia que està seguint la Turu està tramada amb vostè, i per això ara surt fent aquestes declaracions totalment fora de cap tipus de coherència!!.Pero que els hi està passant que veuen fantasmes per tot arreu ?.Ara els hi agafa la por perquè veuen que el ciutadà és conscient de les manipulacions que esteu fent per tot arreu. Aixó explica el perquè tenim el president de la Generalitat que tenim,i així succesivament arrivem als dirigents polítics del nostre poble,que lamentablement donen la imatge més deplorable que es pot donar.Sr Villaseñor plegui si us plau,segur que hi ha gent més preparada dins el seu partit.Els ciutadans li agrairan.

Antoni. Enviat el 26/feb/09


Aquesta "senyora" Turu pensa mes pels gossos de la seva amiga Maria Rosa que per les necesitats de les persones de Valldoreix.

maikel. Enviat el 26/feb/09


Sr. Vilaseñor. Les competencies son perquè les tinguin els competents. Als incompetents cal que l'autoritat municipal ,que vostes i els seus companys de coalició tan menystenen,els hi retiri temporalment les competències delegades per no fer-se mal.

Narcis Clavell. Enviat el 26/feb/09


És curios, els polítics feu tots el mateix, no se si el Sr. Vilasenyor té més o menys estratégia plítica en allò que diu, però d'incomptents l'ajuntament n'és plé el de Sant Cugat sí. Aquesta allau de mails crítics no és més que una allau de convergents recolzant el seu ilustrissim alcalde que fa una ciutat i cito textualment plantant arbres al carrer, cosa molt bònica però el que fa una ciutat humana és la gent al carrer i malhauradament aquest no és el cas de la nostra ciutat on les activitats al carrer són ínfimes i costa molt aconseguir permisos per a fer res de bó. L'autonomia del EMD és qualcom bó, i si els qui el gestionen no ho fan prou bé ja cauran a les pròximes eleccions on decidiaran els veins de valldoreix. El que us dol és tenir tant poc pes en aquest espai municial! Dexeu d'una vegada el partidisme de banda i comenceu a actuar com a ciutadans d'una vegada!!!!

Àcrata. Enviat el 26/feb/09


Perque no pregunten els Srs.Socialistes per la manca d´assegurança del Ferran i Clua i que aixo supossara un cost molt alt per la EMD ? i que no vinguin dient que la culpa es de CIU que va gobernar la EMD i no l´havia fet, el CUATRIPARTIT que tenim a la EMD, mana desde el 2003, que amb penso, que es temps suficient per haver-ho arreglat i si no ho han fet, aixo es INCOMPETENCIA ABSOLUTA i deixades total de les responsabilitats de gobern. L´unica manera que tenim el poble d´arreglar aixo, es anar en massa a tots els plens i manifestar el nostre descontantament en la manera de gobernar la EMD.

Albert. Enviat el 26/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.