Valldoreix debat aquest vespre si sol·licita la part proporcional dels 15 milions de Sorea a l'Ajuntament


Temes relacionats

Aprovats els cinc projectes proposats per l'EMD al FEOSL (26/feb/10)

Turu assegura que la Policia Local multa vehicles a diverses zones del municipi, i reitera que ho ha de fer a l'àrea verda (17/feb/10)

Turu diu que la Policia Local té ordres de no posar multes a la zona verda de Valldoreix (15/feb/10)


  • Comparteix:

La junta de veïns començarà a les vuit del vespre

La junta de veïns començarà a les vuit del vespre

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix debatrà aquest vespre si demana a l'Ajuntament l'aportació de la part proporcional dels 15 milions d'euros que li retornarà Sorea. La trobada servirà per donar compte de la liquidació del pressupost del 2009 i per aprovar un conveni entre el consistori i l'EMD per fer efectiu l'abonament al territori dels ajuts del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). La cita començarà a les vuit del vespre a la seu de l'EMD.

La junta de veïns del territori debatrà si sol·licita a l'Ajuntament que aporti a l'EMD la part proporcional dels 15 milions d'euros que Sorea retornarà a Sant Cugat. El retorn és fruit d'una mala interpretació per part de la companyia del contracte de concessió de l'aigua.

D'altra banda, la trobada donarà compte de la liquidació del pressupost del 2009, prorrogat del 2008. L'ordre del dia de la junta també preveu informar de la pròrroga el període d'exempció de pagament a l'aparcament de zona verda a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Valldoreix.

La cita també ratificarà el conveni específic entre l'EMD i l'Ajuntament relatiu al Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Els diners serviran per executar cinc projectes presentats pel consistori en nom de l'EMD a les ajudes. Els projectes inclouen la millora dels accessos a la nova escola bressol i suprimir les barreres arquitectòniques a l'escola Ferran i Clua, la millora de la xarxa de clavegueram en diferents punts del territori i la reparació de la xarxa de l'aigua calenta sanitària, així com la instal·lació de plaques solars tèrmiques al Complex Esportiu. Els darrers projectes aprovats per l'executiu de Zapatero són els treballs per establir franges de seguretat forestal i recuperar vies d'accés a zones forestals, i la creació d'una xarxa de banda ampla entre els diferents edificis de l'EMD.

La sessió ordinària de la junta de veïns de l'EMD començarà a les vuit del vespre a la seu de l'ens.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que los vecinos asistan al pleno, es importante.

Maria. Enviat el 25/mar/10


AQUESTS CALERS SON DELS CONSUMIDORS. L'AJUNTAMENT I LA EMD NO ELS HAURIEN DE TOCAR!!! SOREA TORNA EL QUE ES DELS USUARIS.

JC. Enviat el 25/mar/10


Impossible, el Recoder els ha fet servir per tapar les seves vergonyes economiques abans de marxar de Sant Cugat. Aviat veureu el forat economic que ens deixa. Aquest diners son dels ciutadans, directe o indirectament amb mes inversions de caire social. N'estem farts de CIU ¡¡

Jordi. Enviat el 25/mar/10


El que estem farts es del Tripartit & Cia. PSC, Zapatero, Saura, Baltasar, etc, etc, etc. Aixo si, la Sra.Turu, no es queda curta. Nomes saben enganyar a la gent i no assumin les seves responsabilitats i la seva mala gestio

Enric. Enviat el 25/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.