La Llei de Barris permetrà obrir la primera escola bressol a les Planes


  • Comparteix:

Les Planes acollirà una escola bressol per a 25 nens i nenes

Les Planes acollirà una escola bressol per a 25 nens i nenes

La Junta de Govern Local ha donat llum verda aquest dilluns a l'encàrrec del projecte per crear una escola bressol a les Planes. La tinenta d'alcalde de Territori ha explicat a Cugat.cat que el nou equipament, que podria entrar en funcionament el gener del 2011, tindrà capacitat per a 25 nens i s'ubicarà a l'edifici del Centre Cívic del carrer el Molí del districte. Mercè Conesa ha afegit que el projecte s'emmarca dins de la Llei de Barris. La titular de Territori ha destacat que l'Ajuntament ha constatat la necessitat de crear a les Planes una escola bressol per donar servei als nens de fins a tres anys.

La Llei de Barris planificava la creació d'una llar d'infants a les Planes. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que mentre s'ha anat avançant en la Llei de Barris el consistori ha constatat que la 'demanda d'un servei per a nens de fins a tres anys a la zona, existeix' i per aquest motiu, conjuntament amb l'àrea d'Educació de l'Ajuntament, 's'ha volgut anar més enllà creant una escola bressol'.

Mercè Conesa ha explicat que el nou centre donarà servei a 25 nens i nenes de les Planes i també de la Floresta. Conesa ha destacat la importància del projecte.

Mercè Conesa

Amb la Llei de barris estem proposant moltes millores a les Planes. Hi ha millores socials, és un projecte educatiu important i donarà servei als veïns.


Pel que fa al pressupost de construcció del nou equipament, Conesa ha subratllat que el preu de l'encàrrec del projecte oscil·la entre els 10.000 i els 15.000 euros, mentre que l'adaptació de l'edifici del centre cívic i posada a punt de l'escola sumarà aproximadament 100.000 euros.

D'altra banda, la titular de territori ha avançat que l'edifici s'haurà d'adaptar a les necessitats d'una escola bressol.

Mercè Conesa

En aquest moment podem dir que és una reforma del centre cívic del carrer Molí. L'edifici ja el tenim i estem parlant d'una adaptació d'espais.






La previsió de l'Ajuntament és que el nou centre pugui entrar en funcionament a principis del 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.