Sant Cugat i les ciutats de l'entorn reclamen una reunió amb Salut per tractar les retallades del sector


  • Comparteix:

Els metges també estan afectats per les retallades / Foto: Elsingulardigital.cat

Els metges també estan afectats per les retallades / Foto: Elsingulardigital.cat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i els alcaldes de l'E9 han debatut en una reunió la situació del sistema sanitari públic al territori. En la trobada s'ha acordat demanar al Consell Rector del Govern Territorial de Salut al Vallès Occidental Oest una trobada de caràcter urgent per tractar l'afectació de les retallades. Els batlles s'han mostrat receptius a tractar els ajustos econòmics però reclamen que se'ls faci partíceps de les decisions.

El Govern Territorial de Salut al Vallès Occidental Oest està format per el departament de Salut i del Servei Català de la Salut, els Ajuntaments i els diferents operadors sanitaris. Aquest òrgan té com objectiu incrementar la participació al món local en la direcció i la gestió del sistema sanitari.

A la sortida de la reunió l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que 'entenen les retallades en temps de crisi, però reclamen que es faci partíceps de les decisions als alcaldes'. Conesa ha afegit, que 'els ciutadans reclamen una sanitat de qualitat i entenen que s'ha de poder intercedir en les decisions que afecten els ciutadans'.

A la reunió que s'ha celebrat aquest dimarts a la tarda a Rubí hi han participat els alcaldes i alcaldesses de Terrassa, Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.