Obiols defensa la Constitució europea com un pas necessari per la consolidació d'Europa


  • Comparteix:

L'eurodiputat socialista ha protagonitzat l'acte de campanya pel referèndum organitzat pel PSC de Sant Cugat

L'eurodiputat socialista ha protagonitzat l'acte de campanya pel referèndum organitzat pel PSC de Sant Cugat

Aturar la Constitució europea implicaria aturar un procés de consolidació d'Europa com a potència civil i democràtica que pugui donar resposta a la demanda d'un major equilibri de forces a nivell mundial. Així ho ha defensat l'eurodiputat socialista Raimon Obiols durant l'acte organitzat per la secció local del PSC, que ha aplegat prop de 50 persones.

L'Eurodiputat del PSC, Raimon Obiols, ha defensat una visió positiva i necessària de la Constitució europea , ja que segons ha dit, és un pas modest però necessari que cal portar a terme per no frenar la consolidació d'Europa com a potència mundial.

Raimon Obiols

Aquesta constitució significa un pas endavant per construir Europa com una potencia civil i democràtica que pugui donar resposta a la demanda de més equilibri, més multilateralisme i més pau.


Obiols reconeix que en el tractat constituent hi ha aspectes que cal reforçar, però que s'ha de considerar com el punt de partida d'una nova etapa europea. Una etapa, que segons Obiols, reafirma els valors històrics de la Unió Europea, defensa els drets de les persones, reforça les institucions democràtiques i contempla les polítiques de la Unió com el resultat d'una negociació.

Raimon Obiols

Afirma els valors de la Unió europea i defensa els drets de forma moderna, reforça les institucions democràtiques i contempla les polítiques de la Unió com el resultat d'una negociació.


A més, Obiols ha recordat que la Constitució Europea encara no està aprovada i cal optar pel vot afirmatiu per reforçar aquest procés tan important per Europa.

L'acte organitzat per la secció local del PSC ha servit també per demanar un esforç extraordinari a la secció local de CDC pel que fa a la defensa de la Constitució europea, ja que segons han recordat, la campanya pel no dins d'aquest partit va sortir de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.