L'Ateneu organitza una xerrada per informar de manera planera sobre la Constitució europea


  • Comparteix:

L'advocat Casimir de Dalmau serà l'encarregat d'aclarir els dubtes dels ciutadans

L'advocat Casimir de Dalmau serà l'encarregat d'aclarir els dubtes dels ciutadans

L'Ateneu Santcugatenc organitza aquest dijous una xerrada-col·loqui per explicar el contingut de la Constitució europea, que es votarà en el referèndum del proper dia 20. L'advocat Casimir de Dalmau serà l'encarregat d'explicar, de la forma més planera possible, en què consisteix aquest tractat, en un acte que pretén ser imparcial i no fomentar cap posicionament en concret.

La intenció dels responsables de l'Ateneu és proporcionar el màxim d'informació als ciutadans, que estan cridats a votar en el referèndum del dia 20. Casimir de Dalmau, advocat i soci-director del Gabinet Europeu d'Assessorament, explicarà en què consisteix el tractat, en quin context s'emmarca i quines seran les seves implicacions. L'objectiu és fer una explicació planera i aclaridora per proporcionar la informació necessària per poder anar a votar amb més coneixements. Així ho explica Gemma Bustamante, directora tècnica de l'Ateneu.

Gemma Bustamante

Casimir de Dalmau parlarà del contingut de la Constitució d'una forma planera. Ens interessa molt que la gent participi i que tingui la informació necessària per poder dir sí o no.


Bustamante ha volgut deixar clar que la xerrada no afavorirà ni el 'sí' ni el 'no' en el referèndum de la Constitució. Desprès de l'acte informatiu, s'obrirà un debat on tothom podrà expressar la seva posició i manifestar els seus dubtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.