El PP defensa el sí a la Constitució Europea per avançar cap a una Europa més democràtica i solidària


  • Comparteix:

La Constitució Europea permet continuar avançant cap a una Europa més democràtica, solidària i que vetlla pels ciutadans. Amb aquests arguments defensa el PP el vot afirmatiu en el referèndum sobre aquest tractat, tot i denunciar que la consulta ciutadana s'ha convocat amb precipitació i sense haver fet una vertadera campanya informativa i pedagògica sobre el tema.

La Constitució Europea suposa 'una oportunitat que no es pot desaprofitar' per seguir avançant cap a una Europa més justa i democràtica. Així ho ha assegurat l'ex eurodiputat i membre del comitè executiu del Partit Popular de Catalunya, Julio Garcia Añoveros.

Julio Garcia Añoveros

Aquesta és una ocasió que no es pot deixar passar perquè estem passant en una nova Europa, democràtica, solidària, que vetlla pels ciutadans.


L'ex eurodiputat popular també ha assegurat que s'està avançant realment perquè el català sigui una llengua oficial a Europa i perquè els catalans puguem opinar i dir la nostra.

De la seva banda, la presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, ha denunciat la precipitació amb què, segons ha dit, s'ha convocat, així com la manca d'una campanya informativa i didàctica que ajudi als ciutadans a conèixer millor els continguts d'aquest tractat.

Berta Rodríguez

Molts votants que potser no aniran a votar és perquè potser la Constitució no ha estat prou explicada. No podem fer dogmes de fe com pretén el govern de Zapatero.


Julio Garcia Añoveros i Berta Rodríguez han fet aquestes declaracions durant l'espai d'entrevistes que Ràdio Sant Cugat dedica aquests dies a la Constitució Europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.