L'alcalde anima als santcugatencs a anar a votar apel·lant a la tradició europeista de Catalunya


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha fet una crida als santcugatencs perquè vagin a votar i exerceixin així el seu dret democràtic a les urnes. Recoder considera que una alta participació seria important perquè Sant Cugat pugui dir la seva sobre aquesta constitució, donada la tradició europeista que té des de sempre Catalunya.

Davant les dades de participació a la nostra ciutat, que tot i superar possiblement el percentatge de participació aconseguit a les darreres eleccions europees, continuen sent força baixes, l'alcalde de Sant Cugat ha volgut fer una crida a tots els ciutadans perquè vagin a les urnes i diguin la seva sobre la Constitució Europea.

Per a Lluís Recoder, una bona participació és important donada 'la tradició europeista' de Catalunya.

Lluís Recoder

Animar a la gent que vagi a votar. És veritat que no són unes eleccions, no hi ha confrontació però és el que pertoca per la nostra tradició europeïsta.


De la seva banda, el president accidental de l'EMD, Josep Casadellà, també ha coincidit a destacar la importància d'anar a votar, tot i reconèixer que la gent veu aquesta constitució com una cosa més llunyana i per això s'implica menys.

Josep Casadellà

Jo m'espero una disminució respecte les municipals, ja que la gent ho veu com una cosa més llunyana i a la gent li és una mica difícil saber què ha de votar.


Recordem que tot i que les primeres dades de participació apuntaven al percentatge més baix de la història de Sant Cugat pel que fa a unes eleccions o un referèndum, la tendència sembla que ha anat variant al llarg del dia i que la jornada podria tancar-se amb una participació superior a la participació assolida en les darreres eleccions al Parlament europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.