Tardor a ritme del Mou-te


  • Comparteix:

El grup ix! en ple concert

El grup ix! en ple concert

El cicle de concerts 'Mou-te tardor' que organitza l'Ajuntament i Cugat.cat al Teatre la Unió començarà a l'octubre. Es tracta d'un conjunt de cinc concerts que donarà el tret de sortida el dia 2 i finalitzarà el 27 de novembre. Les bandes seleccionades, Jiggy, Ix!, La papada de Rocío, El Arjé i Rembrandt 42, que reuneixen estils diversos, tals com rock, flamenc o hip-hop, i aporten noves propostes musicals, dotaran de ritme la ciutat.

La tercera edició del 'Mou-te tardor' s'emprendrà al Teatre la Unió de Sant Cugat amb el grup Jiggy, que en poc temps presentarà el seu primer disc d'estudi, a nivell amateur. Es caracteritza per la combinació de dues vocalistes femenines sobre una base de pop-rock amb tocs rythm & blues, rock progressiu i hard rock.

La cap de musicals de Cugat.cat i membre del jurat del 'Mou-te', Jéssica Sotodosos, valora molt positivament les bandes seleccionades.

Jéssica Sotodosos

És un Mou-te de molt nivell en directe. Creiem que les 10 propostes són de molta qualitat i varietat.


Ix!, una de les bandes de rock català amb major projecció i estat de forma del país, debutarà amb el seu àlbum editat l'any passat, 'Autòmat Infinit'. La seva millor carta de presentació és la posada en escena, amb la qual intentarà sorprendre els espectadors. Tot i la seva apretada agenda, no ha dubtat en participar-hi.

Els sis components de la banda flamenca La papada de Rocío, nascuda a Sant Cugat i que va omplir la caseta del CPA a la Festa Major, repeteixen actuació el dia 30.

El 16 de novembre i de la mà dels rapers Jota i Mose, i les vocalistes Mey i Aurora, el grup de hip-hop El Arjé, 'principi de totes les coses', aportarà una fusió de veu femenina i hip-hop.

La clausura del cicle Mou-te tardor la protagonitzarà el conjunt de rock Rembrandt 42, el 27 de novembre. Aquesta banda nascuda a la ciutat, d'influència musical fonamentalment americana, gravarà el seu proper projecte a l'estudi La casa murada del Vendrell, estudi on els mateixos Lax'n Busto, entre d'altres artistes coneguts, han enregistrat algunes produccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.