La pluja provoca el desbordament de la riera de Can Calders


  • Comparteix:

Les precipitacions d'aquest dimecres al vespre han provocat diverses incidències a la ciutat, la més important, el desbordament de la riera de Can Calders a causa de la crescuda del cabal que ha aïllat durant unes hores cinc vehicles que no podien creuar. Dues dotacions de la Policia Local i diverses unitats de l'ADF han treballat en aquest punt, així com en altres punts inundables fent tasques de prevenció. La pluja també ha provocat la inundació d'alguns aparcaments. La jornada també ha registrat una fuita d'aigua entre els carrers de Nard i Pompeu Fabra pel trencament d'una canonada.

El desbordament de la riera de Can Calders s'ha produït al final de la tarda d'aquest dimecres. La incidència ha provocat que cinc vehicles no poguessin creuar per passar a l'altra banda de la riera. Una dotació de Policia Local s'ha mantingut en el lloc dels fets fins que els cotxes han pogut travessar la riera.

Una altra incidència ha estat la fuita d'aigua que ha provocat el trencament d'una canonada entre els carrers de Pompeu Fabra i Nard, a Mira-sol, on Bombers i Sorea han intervingut per controlar la situació. Fonts municipals no han pogut determinar quants habitatges s'han vist afectats per aquesta incidència, que sí ha comportat el tall de trànsit entre els carrers de Nard i Gijón. El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que durant la matinada no hi ha hagut més incidències.

Francesc Carol

El trencament d'una canonada al carrer Pompeu Fabra ha estat el més destacat. També s'han inundat alguns baixos, però durant la matinada no hi ha hagut més incidències que les que vam tenir a última hora de la nit.


L'Ajuntament ha comunicat que el dia de pluges ha comportat incidències més habituals com la inundació d'alguns pàrquings en edificis del carrer de Bergara i plaça Sant Joaquim.

Carol ha explicat que avui la brigada s'encarregarà de fer neteja de desbrossament a l'entorn de la riera de Can Calders, tot i que no s'espera que hi hagi més grans pluges durant aquest dijous.

Francesc Carol

Ara el que farem és contactar amb la brigada perquè faci neteja de desbrossament a l'entorn de la riera de Can Calders però ara tampoc esperem que hi hagi grans pluges,


Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha desactivat a primera hora de dijous al matí l'Alerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) un cop el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha donat per finalitzat l'episodi de pluges intenses que han afectat els darrers dos dies el territori sense causar incidències greus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.