100 educadors es reuneixen a Valldoreix per debatre sobre sobirania alimentària


  • Comparteix:

L'alimentació és l'eix del debat / Foto: ACN

L'alimentació és l'eix del debat / Foto: ACN

L'escola Jaume Ferran i Clua es converteix aquest cap de setmana en l'epicentre d'un debat sobre la sobirania alimentària. Organitzada per Veterinaris Sense Fronteres-Justícia Alimentària Global, la trobada dóna el tret de sortida a dos quarts de deu del matí i aplegarà un centenar de docents d'arreu de l'Estat espanyol que compartiran experiències sobre iniciatives educatives basades en aquesta temàtica.

Tot i que el programa ha començat aquest divendres amb la recepció dels participants i un sopar, les activitats arrenquen aquest dissabte a dos quarts de deu del matí amb la presentació de les entitats organitzadores i els representants institucionals. Tot seguit tindrà lloc la ponència 'Educació i gènere en la sobirania alimentària'.

Al punt del migdia arribarà el torn de les taules simultànies d'experiències, que tractaran temes com l'alimentació saludable, el consum responsable i la producció d'aliments. Ja a la tarda, a dos quarts de quatre, començarà l'activitat més lúdica, una sortida a peu fins a Can Monmany.

Diumenge les activitats es reprenen a dos quarts de nou del matí amb la presentació de l'experiència del 'Grup d'educació al llarg de la vida de les escoles de Sant Cugat del Vallès'. Tot seguit, les taules d'experiències abordaran les qüestions del món rural, gènere i cooperació. El punt final a les jornades tindrà lloc a la una amb la presentació de les conclusions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.