Les Google Glass, un dels principals reclams del Sant Cugat Experience


Temes relacionats

Sant Cugat Experience compleix les expectatives i repetirà l'any vinent ( 1/jun/14)


  • Comparteix:

Les Google Glass han estat un dels principals atractius del darrer cap de setmana del Sant Cugat Experience. Tothom qui ha volgut ha pogut provar durant dos dies aquest aparell, que encara no es comercialitza, i viure una experiència virtual.

La proposta, que ha atret principalment un públic familiar, ha registrat durant els dos dies cues per provar aquestes ulleres, que han despertat la curiositat d'aquells que han gaudit del Sant Cugat Experiencie. Les reaccions després de l'experiència virtual han estat diverses.

Usuaris

No l'havia vist físicament i m'ha semblant insuficient . / No ho havia provat i veure l'animació és molt interessant. / És una experiència positiva, però està en procés. / Molt novedós i curiós.


La iniciativa ha comptat amb dues ulleres, que tenen 45 minuts d'autonomia. Els usuaris han tastat l'aplicació que Sant Cugat està desenvolupant per a aquestes ulleres, juntament amb l'empresa Soft For You. Una manera diferent de viure la ciutat que ha estat un dels reclams del Sant Cugat Experience. Només en un dia, els organitzadors han fotografiat més de 230 persones, que han volgut retratar aquesta primera experiència amb la gran aposta de Google.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.