L'aplicació 'Carrot' recomanarà receptes a partir dels productes del rebost


Temes relacionats

Arriba una 'app' per tenir descomptes en copes a locals d'oci nocturn (25/mar/14)

Els joves creadors d'una app per prevenir de desastres naturals, al SAF ( 6/feb/14)

L'aplicació de FGC per alertar de conductes incíviques rep 3.000 avisos (14/set/13)


  • Comparteix:

L'aplicació estarà disponible al setembre / Foto: Iamcarrot.com

L'aplicació estarà disponible al setembre / Foto: Iamcarrot.com

Els germans santcugatencs Joaquim i Gerard Pintó han dissenyat l'aplicació per a mòbils 'Carrot', que indica als usuaris els plats que poden cuinar a partir dels ingredients de què disposen a la nevera. El projecte encara està en fase de proves i està previst que estigui disponible a la botiga virtual d'Apple a mitjans de setembre.

Una vegada descarregada l'aplicació, els usuaris introduiran al sistema els productes alimentaris que tenen a casa. En cas de no saber què cuinar, l'aplicació els proposarà diverses receptes en funció dels aliments disponibles. El cofundador Gerard Pintó ha explicat que la intenció és, en principi, proposar plats mediterranis però també d'altres llocs.

Gerard Pintó

Podríem dir que també té un punt cosmopolita, però principalment serà mediterrani. De totes maneres, encara hem de veure quina vessant guanyarà.


'Carrot' també permet introduir aliments a la llista de la compra, de manera que conegui aquells productes que l'usuari vol adquirir però que encara no té. L'aplicació es podrà descarregar a l'espai virtual d'Apple a partir de mitjans de setembre, tot i que la intenció és adaptar-lo a més sistemes perquè tots els mòbils intel·ligents la puguin incorporar uns mesos després.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.