Marina Geli descarta construir un nou hospital a la comarca en una trobada amb Lluís Recoder


  • Comparteix:

Marina Geli ha visitat avui Terrassa on s'ha reunit amb els alcaldes de la comarca.

Marina Geli ha visitat avui Terrassa on s'ha reunit amb els alcaldes de la comarca.

La consellera de Sanitat, Marina Geli, descarta construir un nou hospital a la comarca tal i com li reclamen diversos municipis. Així ho ha anunciat la consellera en una reunió amb Lluís Recoder i la resta d'alcaldes de la comarca per conèixer les necessitats sanitàries de la zona.

La consellera de Sanitat i Seguretat Social ha anunciat avui, en el decurs d'una trobada amb alcaldes de la comarca, que la Generalitat descarta la construcció d'un nou hospital a la comarca. Marina Geli, en canvi, ha anunciat que es realitzaran inversions a l'Hospital de Terrassa per a potenciar aquest centre i donar servei a més poblacions de la zona, com ara Rubí i Sant Cugat.

Marina Geli

Terrassa té una situació sanitària molt bona. Crec que ara hem de millorar Sant Cugat i Rubí.


La previsió és que els pressupostos del 2004 incloguin ja una primera partida, i després elaborar plans d'inversions plurianuals.

Marina Geli ha destacat també la seva voluntat de potenciar les funcions d'hospital penitenciari de l'Hospital de Terrassa, per tal de convertir-lo en un referent català d'atenció a la població penitenciària.

Entre els projectes que la Generalitat preveu desenvolupar en col·laboració amb els ajuntaments, la consellera ha destacat un pla de xoc per a millorar l'assistència primària, que es presentarà la setmana vinent al Parlament i que comportarà l'ampliació de les plantilles dels centres sanitaris; i la creació d'una agència per a la protecció de la salut i una agència de salut pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.