L'AEU acomiada el curs amb la demanda d'un espai alternatiu


  • Comparteix:

El president de l'Aula d'Extensió Universitària, Marc Plens, durant l'acte de cloenda al Teatre-Auditori

El president de l'Aula d'Extensió Universitària, Marc Plens, durant l'acte de cloenda al Teatre-Auditori

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran ha tancat el curs 2013-2014 satisfeta per la programació oferta però preocupada per la manca d'una sala alternativa on poder realitzar les seves activitats. El president de l'entitat, Marc Plens, ha lamentat el tancament provisional del Teatre la Unió, que els obliga a reubicar la seva agenda cada setmana. L'acte de cloenda del curs ha comptat aquest dimarts amb l'actuació del grup de blues Lluís Coloma Trio.

Al llarg de nou mesos, l'Aula d'Extensió Universitària ha ofert 80 activitats per a la gent gran. L'entitat valora la programació del curs, però lamenta que el tancament del Teatre la Unió per obres de remodelació els hagi deixat sense un espai fix. Mentre dura la reforma, l'Aula d'Extensió Universitària es veu obligada a reubicar les seves activitats en sales del Teatre-Auditori, el Sant Cugat Trade Center i l'Arxiu Nacional de Catalunya, tres espais que els generen problemes de cost, agenda i aforament. El president de l'entitat, Marc Plens, ha reclamat un espai alternatiu.

Marc Plens

Amb el tancamant del Teatre la Unió tenim un problema sobre la taula. És un tema que ens perjudica i és una llàstima que Sant Cugat no disposi d'una sala alternativa.


La inauguració del curs 2014-2015 tindrà lloc el 7 d'octubre i comptarà amb la participació del catedràtic d'IESE i doctor Antoni Argandoña. En aquest nou curs, s'haurà d'escollir la persona que substituirà Marc Plens a la presidència a partir de novembre del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.