El santcugatenc Albert Solà dóna el tret de sortida als sopars a la fresca


  • Comparteix:

El cantautor Albert Solà / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El cantautor Albert Solà / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El cantautor santcugatenc Albert Solà i el trio The Swing Mama's posen música aquest dijous als sopars a la fresca amb música en viu i ball. L'acte està organitzat per l'Associació de Restaurants de la plaça de Gabriel Ferrater, al costat dels cinemes del Centre Cultural, i tindrà lloc en aquest espai a partir de les nou del vespre.

La barreja de folk i pop d'Albert Solà arribarà a les nou del vespre, quan el cantautor santcugatenc pujarà a l'escenari de la plaça de Gabriel Ferrater. Solà ha publicat enguany el seu segon treball, 'Converses privades', en què deixa enrere el to intimista per centrar-se en cançons sobre històries quotidianes. El cantautor va començar la seva carrera musical fa quatre anys.

Solà precedirà l'actuació de The Swing Mama's, que començarà al punt de la mitjanit. Aquest trio, que ha actuat a diversos espais de Sant Cugat, interpretarà grans temes del soul, el pop, el rock i el swing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.