El cor Da Liri ofereix un concert davant de 50 persones al Cugat Natura


Temes relacionats

La coral de veus blanques Da Liri interpreta 'Orígens' a Cugat Natura ( 5/jun/14)

El grup vocal Da Liri interpreta 'Orígens' a Cugat Natura (27/mai/14)


  • Comparteix:

El cor Da Liri, durant l'actuació

El cor Da Liri, durant l'actuació

El cor femení Da Liri ha protagonitzat aquest divendres un concert coral tradicional i amb temes més actuals al complex residencial Cugat Natura, que ha comptat amb la presència de 50 persones i ha servit per obrir les activitats del centre a la ciutadania. Titulat 'Orígens', el concert ha aplegat membres del complex d'apartaments, però també santcugatencs que han acudit al centre per escoltar les joves i visitar les instal·lacions.

Set noies de l'agrupació Da Liri han interpretat 'Orígens', una actuació que ha barrejat temes corals tradicionals amb interpretacions més personals de temes actuals d'artistes com Lady Gaga. El concert s'emmarca en les activitats que organitza Cugat Natura per obrir-se a la ciutadania.

Així, cinc o sis vegades a l'any organitzen activitats en col·laboració amb alguna entitat local i aprofiten l'ocasió per obrir les seves portes. Per la directora dels apartaments del complex, Helena Aranyó, l'objectiu és estrènyer vincles amb la ciutat on es va instal·lar ara fa dos anys.

Helena Aranyó

Els usuaris s'ho passen molt bé i el poble pot gaudir de les instal·lacions i els espectacles.


De la seva banda, la membre de Da Liri Laura Roqué ha explicat que aquesta mena d'actuacions els serveixen per poder portar la seva música a tants llocs com puguin.

Laura Roqué

Per nosaltres és una gran oportunitat. No coneixíem el lloc i sempre ens agrada cantar davant de gent.


De fet, el cor Da Liri viatjarà aquest estiu a Berlín, on té pensat dur a terme un conjunt de concerts a diversos bars. Els apartaments Cugat Natura són un espai residencial inspirat en el model nòrdic d'habitatge per a persones majors de 55 anys, amb l'objectiu de promoure l'envelliment saludable. El complex, que també inclou una part de residència, s'ubica al carrer de Chopin número 5 i ofereix serveis de la llar, assistencials, seguretat i club social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.