El projecte Ressò de l'ETSAV competeix avui a París


Temes relacionats

Alumnes de l'ETSAV graven el muntatge de la coberta del projecte Ressò ( 2/jun/14)

Els alumnes de l'ETSAV ultimen el projecte Ressò per al Solar Decathlon Europe (27/mai/14)

El prototip del projecte Ressò donarà servei al barri de Sant Muç de Rubí (20/feb/14)


  • Comparteix:

Muntatge de l'estructura

Muntatge de l'estructura

El projecte Ressò dels alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) es presenta aquest dilluns a París en el marc del concurs Solar Decathlon Europe. Els estudiants competeixen amb el seu edifici autosuficient amb altres 20 grups d'universitats d'arreu del món.



Es tracta d'un concurs universitari internacional en què cada equip ha de dissenyar i construir un prototip d'habitatge autosuficient. El projecte que presenta l'ETSAV compta amb la participació d'uns 50 alumnes, que hauran de construir l'edifici a París.

De fet, els estudiants ja han posat a prova el muntatge, que han gravat amb la tècnica de 'time-lapse' per il·lustrar, a velocitat augmentada, la construcció de l'estructura i la coberta durant quatre hores.

Després del seu pas pel concurs europeu, el projecte Ressò s'instal·larà definitivament al barri de Sant Muç de Rubí. La construcció, de 10 metres d'amplada i 10 d'alçada, amb una estructura metàl·lica a base de bastides i una coberta de fusta laminada, es convertirà al final en un edifici que donarà servei als veïns d'aquest municipi, que podran utilitzar-lo per dur a terme tasques domèstiques com cuinar i rentar la roba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.