Les inscripcions per als cursos d'estiu de les piscines ja estan obertes


Temes relacionats

Les dues piscines municipals arrecaran la temporada d'estiu el 21 de juny ( 8/jun/14)


  • Comparteix:

Comencen les inscripcions per als cursos de les piscines municipals

Comencen les inscripcions per als cursos de les piscines municipals

Les inscripcions per als cursos i activitats a les piscines municipals arrenquen aquest dimarts i estaran obertes fins al 18 de juny. Cursos d'aquagym, iniciació a la natació i pilates aquàtics són algunes de les propostes que l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom ofereix al Complex del Parc Central i la Cooperativa d'aigües la Floresta per a petits i grans.

Les inscripcions per als cursets de la piscina de la Floresta comencen aquest dimarts i tancaran dimarts de la setmana vinent. Pel que fa a la piscina del Parc Central, les inscripcions tindran lloc entre aquest dimecres i dimecres de la setmana vinent. Els cursets es desenvolupen per torns entre el 30 de juny i el 22 d'agost.

A banda dels cursets i activitats organitzades per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), les piscines municipals del Complex Aquàtic Parc Central i la Cooperativa d'aigües la Floresta obriran les seves portes al públic el 21 de juny i estaran operatives fins al 31 d'agost.

Dates i horaris d'inscripció als cursos

- Parc Central: de l'11 al 18 de juny, dimarts i dijous a la recepció de la instal·lació, d'un quart de set a tres quarts de vuit de la tarda.
- La Floresta: del 10 al 17 de juny, dilluns i dimecres a la recepció de la instal·lació, d'un quart de set a tres quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.