La Festa Major de Mas Gener s'avança a aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Mas Gener d'enguany

Cartell de la Festa Major de Mas Gener d'enguany

La Festa Major del barri de Mas Gener es trasllada de data i passa a celebrar-se aquest cap de setmana per incrementar la participació. Un espectacle acrobàtic de tricicles és la principal novetat de la 57a edició de la festa que inclou també actuacions ja tradicionals com la botifarrada popular, la festa de l'escuma i l'actuació dels Bastoners.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha destacat que la festa sempre s'ha fet entre finals d'agost i principis de setembre però que enguany ho han canviat per evitar que molta gent del barri no pugui assistir-hi a causa de les vacances d'estiu.

Lolo ha explicat que la novetat principal d'enguany és l'espectacle Trike Drif Champions (TDC) que permetrà veure baixades acrobàtiques d'uns tricicles.

Josep Lluís Lolo

La novetat d'enguany que són com uns tricicles que fan baixades acrobàtiques.


Lolo ha destacat que totes aquestes propostes són l'excusa per trobar-se i gaudir entre els veïns d'una bona estona.

Josep Lluís Lolo

Volem dinamitzar l'associació i els veïns i que regni l'alegria durant tres dies.


Els trons de Mas Gener donaran inicia a la festa aquest divendres a partir de les nou del vespre i aniran seguits del ball amb punxadiscs de la Festa del Cel.

Dissabte començarà amb la bicicletada popular pels carrers del barri a partir de les onze del matí, seguida de la festa de l'escuma al punt del migdia. Ja a la tarda, el Trike Drif Champions començarà a les cinc i anirà acompanyat de la Banda de Cornetes i Tambors de Mas Gener. Més tard, a les nou, serà l'hora de la botifarrada, seguit del el concert de música de ball tradicional amb Rocktàmbuls a les onze de la nit.

Diumenge al matí serà l'hora del Bastoners de Sant Cugat a partir de les onze del matí, l'espectacle infantil El gran reBOOOMbori a les dotze, i l'arrossada popular a les dues del migdia. Tancaran la festa les pallasses Twin Pekas a partir de les quatre.

Totes les activitats es faran a la pista poliesportiva del barri i en el seu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.