Obert el període per sol·licitar fer fogueres per a les revetlles


  • Comparteix:

Una foguera controlada de Sant Joan

Una foguera controlada de Sant Joan

L'Ajuntament ha obert el període per sol·licitar fer fogueres durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Els santcugatencs tenen temps fins dimecres de la setmana vinent, 18 de juny, per demanar per escrit la petició que s'ha de fer al mateix consistori que és qui dóna el consentiment final.

L'Ajuntament recomana, d'altra banda, per a aquestes revetlles extremar la precaució a l'hora de llençar petards i material pirotècnic. El consistori demana, de fet, no llençar coets, globus i focs d'artifici a menys de 500 metres del bosc o a les zones de Can Barata, Can Cortés, Can Trabal, Colònia Montserrat, la Floresta, les Planes, Mas Fortuny, Mira-sol, Sant Medir, Sol i Aire, Torre Negra i Valldoreix.

D'altra banda, fins al 15 d'octubre no es pot fer foc ni en terrenys forestals ni a les franges de 500 metres que els envolten.

20 anys del gran incendi
Aquest estiu fa 20 anys de l'incendi forestal més important que ha patit Sant Cugat en la història recent. Els focs del 1994 van cremar 165 hectàrees a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.