Lluís Recoder reclama un hospital que doni servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal


  • Comparteix:

Marina Geli es va reunir amb els alcaldes de la comarca per conèixer les necessitats de la zona.

Marina Geli es va reunir amb els alcaldes de la comarca per conèixer les necessitats de la zona.

L'alcalde insisteix en la necessitat que el departament de Sanitat construeixi un nou hospital a la comarca que doni servei a les poblacions de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Segons Lluís Recoder el fet que les tres poblacions conformin una conurbació urbana de més de 150.000 habitants, justifica, amb escreix, la construcció, en un futur pròxim, d'un nou centre hospitalari públic.

Lluís Recoder, en una reunió amb la consellera de Sanitat, aquesta setmana a Terrassa, ha posat damunt la taula la necessitat que les poblacions de Rubí, Sant Cugat, però també Castellbisbal, tinguin un centre hospitalari propi que doni servei als més de 150.000 habitants d'aquests municipis que demanen serveis sanitaris públics.

L'alcalde creu que el creixement que experimenten aquestes ciutats no pot ser absorbit per l'Hospital de Terrassa ni pel Parc Taulí de Sabadell i ha arribat l'hora de plantejar-se, en el marc de la reordenació del mapa sanitari del Vallès, un nou hospital a la comarca:

Lluís Recoder

Vam plantejar la conveniència d0un nou hospital que doni servei a aquesta conurbació.


Tot i que la consellera, en declaracions als mitjans de comunicació, es va mostrar contrària, ara com ara, a construir un nou hospital a la comarca, Lluís Recoder assegura que Marina Geli no tanca la porta a aquesta possibilitat i que s'estudiarà en funció de les possibilitats pressupostàries del departament:

Lluís Recoder

El tema de l'hospital és prioritari. El Departament de Sanitat s'ha de plantejar el tema ja que l'augment de població ho justifica.


Es dóna la circumstància que ahir mateix, Marina Geli es va comprometre a estudiar la construcció d’un hospital per a la Mancomunitat Ripollet, Cerdanyola i Montcada en el nou mapa sanitari.

D'altra banda, durant la reunió, Recoder es va mostrar favorable a traslladar usuaris de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell a l’Hospital de Terrassa. L'alcalde coincideix en què el Parc Taulí està quasi col·lapsat i en canvi l’Hospital de Terrassa té capacitat per absorbir més pacients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.