Les Planes inaugura el seu 'skatepark'


Temes relacionats

Les Planes tindrà un skate park dissenyat per joves del districte (28/mar/14)

La urbanització de Can Borrull començarà el tercer trimestre del 2014 (24/oct/13)

Aficionats de l''skateboard' exhibeixen les seves habilitats a Mira-sol (27/gen/13)


  • Comparteix:

Les Planes ha inaugurat aquest dissabte el seu primer 'skatepark', un espai de 150 metres quadrats per als amants d'aquesta afició. Una demostració a càrrec del grup The Local Riders ha servit per estrenar l'espai, que s'ubica al costat de la pista esportiva i s'ha impulsat a través del Pla de Barris de les Planes.

L''skatepark' es distribueix en tres zones amb caixons, baranes i rampes perquè es puguin utilitzar amb 'skates', patinets i bicicletes. L'espai té un cost de 22.000 euros i vol potenciar la zona de la pista esportiva com a centre neuràlgic del barri, especialment per als joves. El membre del grup de 'skaters' The Local Riders, Marc Llorenç, ha destacat que l'espai donarà resposta a les demandes dels amants d'aquest esport del districte.

Marc Llorenç

Primer vam demanar un 'trialpark', però després ens vam decantar per un 'skatepark' perquè crèiem que l'aprofitarà més gent. Al final ho hem aconseguit.


Aquest és el primer 'skatepark' de les Planes i respon a les necessitats dels joves del districte que no disposaven d'un indret adequat per practicar aquests esports, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Era una necessitat que demanava feia temps la gent jove de les Planes. Necessitaven altres complements d'esport i d'oci.


L''skatepark' també vol fomentar la relació i la cohesió veïnal, alhora que pretén evitar les pràctiques d'aquests esports en indrets poc adequats del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.