Valentí Fuster apadrina la primera promoció de Medicina de la UIC


  • Comparteix:

Valentí Fuster / Foto: Universitat Internacional de Catalunya

Valentí Fuster / Foto: Universitat Internacional de Catalunya

El cardiòleg Valentí Fuster apadrinarà la primera promoció de graduats en Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). L'acte tindrà lloc el 5 de juliol a l'aula magna del centre. La UIC és la primera universitat privada que imparteix Medicina a Catalunya. 65 alumnes del campus de Sant Cugat seran apadrinats pel cardiòleg, director de la unitat de Cardiologia de l'hospital Mount Sinai de Nova York.

Valentí Fuster viatjarà expressament des de Nova York a Barcelona per assistir a la graduació d'aquests primers 65 alumnes graduats en Medicina, els primers a fer-ho a una universitat privada a Catalunya.

El campus de Sant Cugat de la UIC acull la facultat de Medicina i Ciències de la Salut, de d'on s'imparteixen graus en Medicina, Infermeria i Fisioteràpia. També s'hi troba la facultat d'Odontologia, on s'imparteix el grau en Odontologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.