Troben la dona desapareguda de Coll Favà prop del seu domicili


  • Comparteix:

La dona ha aparegut als voltants de l'estació de Renfe

La dona ha aparegut als voltants de l'estació de Renfe

La Policia Local va trobar ahir al matí, en bon estat de salut, a Cecília Novell Berguedà, la dona de 73 anys que va desaparèixer dissabte a Coll Favà. Els agents han localitzat la dona, que està en tractament per depressió, prop del seu domicili, als voltants de l'estació de RENFE. L'àvia, que presentava símptomes d'haver patit una caiguda,està ingressada a la Mútua de Terrassa.

La dona va desaparèixer dissabte al matí de casa de la seva filla, on estava residint actualment per recuperar-se d'una forta depressió. La família va advertir la desaparició de l'àvia entre les 7 i les 9 del matí, quan van arribar al domicili i van trobar la porta oberta.

La policia municipal ha trobat Cecília Novell a les immediacions de la remodelada estació de RENFE de Coll Favà, a quatre carrers del seu domicili. Un emplaçament que la família va pentinar durant la jornada d'ahir. La filla de Novell ha explicat a Ràdio Sant Cugat que s'han emportat un bon ensurt:

Filla de Cecília Novell

Deu haver-se mogut perquè l'hem trobat a una zona que ja havíem revisat


Tot i trobar-la en bon estat de salut, la dona ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa on es recupera d'una caiguda que ha sofert durant les 24 hores que ha estat en parador desconegut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.