La Llar d'Avis de la Parròquia rep el suport de 180 persones en el seu sopar benèfic


Temes relacionats

La Llar d'Avis de la Parròquia recapta diners al seu sopar benèfic (16/jun/12)


  • Comparteix:

Un moment previ al sopar

Un moment previ al sopar

La Llar d'Avis de la Parròquia ha celebrat un any més el seu tradicional sopar benèfic, un acte que ha recaptat més de 5.400 euros que l'entitat destinarà a les seves activitats. Més de 180 santcugatencs s'han aplegat aquest divendres a la seu de l'associació, que durant els propers mesos intentarà obrir-se més a la ciutadania.

L'edició anterior del sopar va tenir lloc al setembre passat perquè durant l'estiu hi havia obres la seu de l'edifici, al carrer de Valldoreix. La presidenta de l'entitat, Sílvia Fleury, s'ha mostrat satisfeta per poder tornar a celebrar aquest sopar al juny perquè és l'època en què els jardins llueixen més. Per Fleury, l'objectiu d'aquesta activitat és recaptar fons, però també donar a conèixer la seu de l'entitat.

Sílvia Fleury

Volem recaptar fons per fer les nostres activitats i, de pas, ensenyar la nostra llar als visitants.


De cara als propers mesos, la Llar d'Avis es marca l'objectiu de continuar amb les seves activitats i obrir les portes de la seva seu a altres entitats. De la seva banda l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el valor que suposa per a la ciutat la gent gran, un col·lectiu carregat d'experiència.

Mercè Conesa

Hem de donar valor a la feina d'aquells que ens han precedit. Ens poden guiar pel camí del futur.


El sopar ha començat amb un breu concert del Cor Aulos, que ha interpretat peces d'Europa i dels Estats Units. La jornada també ha comptat amb una tómbola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.