En alerta l'Inuncat per la previsió de pluja intensa a la comarca


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu pluja intensa a la comarca durant aquest dimarts, especialment entre les dues de la tarda i les vuit del vespre. Davant aquesta previsió, Protecció Civil ha activat l'alerta del pla especial d'emergències per inundacions (Inuncat). A Sant Cugat el nivell d'alerta se situa a 2 sobre 5, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol.

Les acumulacions abundants de pluja es poden produir a tot el territori i es preveu que oscil·lin entre els 20 i els 50 l/m2 en 24 hores. Les precipitacions aniran acompanyades de tempesta i pedra. En moments de xàfec hi haurà ratxes fortes de vent.

A Sant Cugat s'esperen pluges fortes a la tarda però localitzades. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat a Cugat.cat que els nivells d'alerta a la ciutat són moderats.

Francesc Carol

S'ha activitat l'Inuncat. De manera puntual les pluges poden ser fortes, sobretot a la tarda, quan s'esperen amb més intensitat. Amb tot, l'alerta és de 2 sobre 5 i per tant, moderada.


Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.