Ja es pot adquirir el nou abonament familiar a les piscines municipals


  • Comparteix:

Piscina del Parc Central / Foto: Teampartners.net

Piscina del Parc Central / Foto: Teampartners.net

L'Ajuntament ja té a punt el sistema per tramitar el nou abonament familiar de temporada a preus reduïts que s'ha creat per a les piscines municipals. L'abonament és per a tota la unitat familiar -on hi hagi fills menors de 16 anys a càrrec- i té un cost de 20 euros per a cada membre. En el cas de ser família nombrosa -a partir de tres fills- o monoparental, s'aplicarà un 20% de descompte.

Per tramitar-lo, els interessats han de portar directament a la recepció de les piscines de la Floresta o del Parc Central una fotocòpia del llibre de família i una fotografia tipus carnet de cada un dels seus membres. En cas de ser família nombrosa o monoparental, per obtenir el descompte també s’ha de portar una fotocòpia del títol oficial que ho acredita.

L'Ajuntament va decidir implementar aquest abonament després de les queixes d'un grup de ciutadans de la Floresta pel preu de les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.