El CPA obre les portes i crida la ciutadania a visitar la seva carpa


  • Comparteix:

El CPA obre de nou les portes de la seva caseta per la Festa Major

El CPA obre de nou les portes de la seva caseta per la Festa Major

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) es queda petita en l'estrena de les seves activitats per Festa Major. L'oferta gastronòmica, la música i el ball s'han mesclat en un vespre que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Les activitats s'allargaran fins diumenge, amb actuacions musicals i amb el tradicional potaje andalús, que es durà a terme dissabte a dos quarts de tres.



La caseta del CPA ha repetit les imatges dels anys anteriors en la seva estrena. La cuina plena de gom a gom, les ovacions als balls i les taules plenes. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, recorda que aquesta festa dóna 'alegria' a aquells que la viuen.

Antonio Rodríguez

La gent se n'adona que cada any és un punt de trobada, no només de gent andalusa. Donem alegria a tothom.


A l'acte hi ha assitit una àmplia representació política. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ressaltat la importància del CPA a la ciutat.

Mercè Conesa

Tothom espera la caseta, i espera el menjar i els balls. Molt contenta que hi tornin a ser i tornin a compartir aquesta cultura bonica.


Aquest dijous s'ha donat el tret de sortida a quatre dies farcits d'activitats, que clourà diumenge amb la tarda de 'Feria'. Tot plegat, a la carpa que el Centro Popular Andaluz ha muntat al carrer de Josefina Mascareñas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.