El tancament del Monestir afectarà poc les activitats habituals


Temes relacionats

El Tast de Vins s'endarrerirà dues hores dissabte pel tancament de l'església (26/jun/14)

El Monestir tanca les portes per obres i reubica cerimònies religioses (26/jun/14)


  • Comparteix:

El Monestir romandrà tancat per la caiguda de morter de les juntes

El Monestir romandrà tancat per la caiguda de morter de les juntes

El tancament de l'església del Monestir per les obres de sanejament a les juntes del sostre afectarà mínimament les activitats habituals de l'espai, segons el regidor de Cultura. Xavier Escura ha explicat a Cugat.cat que les celebracions diàries es faran a la Casa Abacial i les dominicals al Claustre, però que això no implicarà eliminar la resta d'activitats, sinó que es buscarà la manera de desenvolupar-les paral·lelament.

La caiguda d'un tros de morter a 18 metres d'alçada a l'interior del Monestir diumenge passat ha obligat a tancar l'església per motius de seguretat i a reubicar les misses, els casaments i alguns actes de Festa Major. Però més enllà de la festa grossa també s'ha hagut de buscar una nova ubicació per a les activitats habituals de l'església. Així, les celebracions dels dies laborables es duran a terme a l'oratori instal·lat a la Casa Abacial, mentre que les dominicals tindran lloc al Claustre.

Segons el regidor de Cultura, Xavier Escura, aquesta reubicació tindrà 'poca afectació' en la programació del Claustre, ja que es buscarà un espai per a les noves celebracions que no impliqui canviar la resta d'activitats i exposicions ja previstes.

Xavier Escura

Les activitats que quedaran afectades són molt poques. Les misses es faran en un angle adaptat perquè afecti el menys possible les exposicions i activitats del Claustre.


L'església del Monestir estarà tancada, aproximadament, durant un mes i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.