La dansa d'arrel de l'Esbart emociona amb un espectacle eclèctic


  • Comparteix:

L'Esbart ha emocionat els santcugatencs amb la dansa

L'Esbart ha emocionat els santcugatencs amb la dansa

L'Esbart ha emocionat unes 500 persones aquest divendres a la plaça de l'Om amb l'espectacle 'De peus a terra', un muntatge de dansa d'arrel que ha combinat els balls tradicionals i contemporanis. A ritme de la música d'Ovidi Montllor, Roger Mas i Sílvia Pérez Cruz, entre d'altres, una vintena de ballarins ha fet aflorar les sensacions més diverses als santcugatencs en un espectacle carregat de moviments sensuals i coreografies sincronitzades.



Els ballarins del cos de dansa de l'Esbart han estat preparant durant tot el curs l'espectacle de Festa Major, que els permet lluir-se i demostrar les seves habilitats davant dels santcugatencs. Segons la directora del cos de dansa de l'entitat, Laia Martínez, el muntatge d'enguany incorpora algunes novetats coreogràfiques i musicals, tot i que manté l'essència de l'Esbart.

Laia Martínez

Cada any intentem innovar en les coreografies i les músiques, però sempre seguim la línia de l'Esbart.


Fent honor al títol de l'espectacle, els ballarins han actuat amb els peus nus. D'aquesta manera, els dansaires han posat èmfasi en la importància d'aquestes extremitats per a ells, ja que representen 'les eines de la dansa', segons Martínez. Per primera vegada, l'Esbart ha incorporat una escenografia a base de penjadors al muntatge de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.