Albert Pla i Diego Cortés: personalitat, teatralitat i sintonia sobre l'escenari


  • Comparteix:

Albert Pla i Diego Cortés en un moment del concert

Albert Pla i Diego Cortés en un moment del concert

El cantautor Albert Pla ha fet allò que ha volgut sobre l'escenari de la plaça d'Octavià aquest divendres. Un concert durant el qual ha presentat un repàs del seu repertori, amb la complicitat del guitarrista, Diego Cortés. Amb ell, un Pla en estat pur ha destil·lat personalitat, denúncia social i la seva característica excentricitat que aconsegueix un públic fidel.



La plaça d'Octavià, com es preveia, s'ha omplert per sentir Albert Pla. El cantautor de Sabadell ha connectat una vegada més amb el públic. En una entrevista a Cugat.cat, Albert Pla ha lloat la figura de Diego Cortés i l'ha definit com el seu àngel de la guarda.

Albert Pla

El Diego és l'àngel de la guarda. És un gran gitano que fa sons i tothom aplaudeix.


A Sant Cugat, ha presentat 'Tenemos un problema', un recorregut per les seves millors cançons que l'ha portat a diverses ciutat de l'Estat espanyol en companyia del guitarrista Diego Cortés. El flamenc va començar a treballar amb Albert Pla el 2001 al Festival Viña-Rock.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.