Prop de 400 persones assisteixen a l'Estovallada i Pícnic Musical


  • Comparteix:

The Free Fall Band ha actuat a l'Estovallada

The Free Fall Band ha actuat a l'Estovallada

La nova cançó de l'islandès Hálldor Mar i el pop revelació dels Free Fall Band han amenitzat aquest dissabte la 3a edició de l'Estovallada i Pícnic Musical als Jardins del Monestir. L'acte ha tingut la presència de gairebé 400 persones, que han pogut gaudir dels contes i de diversos jocs pensats per als més petits.



Buscant raconets d'ombra, els santcugatencs han anat plantant les estovalles als Jardins del Monestir per poder gaudir, un any més, d'un dinar musical a l'aire lliure. El músic islandès Hálldor Mar, resident a Catalunya des de fa uns anys, ha engegat motors amb revisions en anglès dels temes de Raimon, Sisa, Serrat i Pau Riba.

A un quart de tres, amb la gespa atapeïda i les mirades clavades a l'escenari, han pres el relleu els The Free Fall Band, convidats d'enguany del Primavera Sound i considerats com un dels grups estrella de l'estiu. El quintet de Mataró ha fet gaudir molt el públic amb les seves melodies pop atemporals.

Els assistents han valorat la proposta i han mostrat les seves ganes de repetir.

Públic

Sóc veí de Sant Cugat i és la primera vegada que vinc. M'ha semblat molt bé. / M'ha agradat molt la música i tot, espero que segueixi cada any.


La jornada ha comptat amb diversos jocs, trencaclosques i un espai de contes pensats especialment per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.