La Coral la Lira emociona amb els clàssics del folklore català per Festa Major


Temes relacionats

90 cantaires actuaran al Teatre-Auditori en la 'Cantata 1714-2014' (20/jun/14)


  • Comparteix:

La Lira ha fet una repassada al seu repertori de sardanes i havaneres

La Lira ha fet una repassada al seu repertori de sardanes i havaneres

La Societat Coral la Lira ha repassat algunes de les sardanes i havaneres més conegudes. Ho ha fet en un concert aquest diumenge al vespre a un Celler Modernista ple a vessar i que s'ha vestit de gala per a acompanyar els membres de la coral en la seva actuació, una de les que han clausurat la Festa Major d'enguany.

A la primera part de l'acte, la coral ha cantat sardanes de renom com 'L'Empordà', 'El saltiró de la cardina' i 'Per tu ploro'. La segona en canvi, ha estat protagonitzada per havaneres com 'El llop de mar' i 'Mare vull ser pescador' i ha acabat amb 'El meu avi'.

El president de la Lira, Josep Garrell, ha explicat que per l'entitat, una de les més antigues de la ciutat, és un honor poder protagonitzar un dels actes que tanquen les activitats de la Festa Major.

Josep Garrell

Tenint en compte que la Lira és l'entitat més antiga de la ciutat, sempre és un honor poder tancar les activitats de Festa Major.


Aquest dissabte la Societat Coral la Lira actua al Teatre-Auditori per presentar 'Cantata 1714-2014. 300 anys vencent', que ja va interpretar el dia de Sant Joan al Palau de la Música Catalana. Les entrades costen 14 euros i es poden adquirir a les taquilles del teatre santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.