Saül Gordillo presentarà 'Sobirania.cat' dimecres que ve amb Raül Romeva


  • Comparteix:

Gordillo i Romeva

Gordillo i Romeva

El periodista Saül Gordillo presenta dimecres de la setmana que ve el seu darrer llibre, 'Sobirania.cat', una crònica de l'impacte dels mitjans digitals i les xarxes socials en el procés sobiranista i com s'interrelacionen. La presentació comptarà amb les intervencions de l'autor, de l'exeurodiputat santcugatenc Raül Romeva i un dels fundadors de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Xavier Fornells. L'acte tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al Cafè-Auditori i està coorganitzat per Crea't Edicions i el grup de comunicació multimèdia Cugat.cat.

Sobirania.cat és, segons els professors de Periodisme i Comunicació de la UAB Joan Manuel Tresserras i Enric Marín, que han escrit el pròleg del llibre, 'el relat més complet i documentat sobre el paper del ciberactivisme polític en l'articulació de la revolta democràtica que ha fet possible l'èxit del moviment sobiranista a Catalunya'.

Saül Gordillo és un dels periodistes referents de la xarxa catalana. Aquest mes de juliol celebrarà 10 anys de blogaire. Ha fet diversos seguiments a polítics i periodistes a través de rankings per impulsar i reconèixer el paper d'uns i altres. Apassionat del debat polític digital, el 2007 va impulsar el portal de blogs polítics Poliblocs.

'Sobirania.cat' és el primer títol de Crea't Edicions, un nou projecte cultural que promou el periodista Oriol Ferran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.