Els esports i les activitats infantils surten al carrer per la Festa Major de Mira-sol


Temes relacionats

Mira-sol Teatre enceta la festa del districte amb un pregó farcit d'actuacions (11/jul/14)


  • Comparteix:

Les partides d'escacs són algunes de les propostes d'aquest dissabte

Les partides d'escacs són algunes de les propostes d'aquest dissabte

La Festa Major de Mira-sol continua aquest dissabte amb l'espectacle infantil 'Twin Pekas', la fira d'intercanvi i segona mà, la Nit Jove i el sopar popular, entre moltes altres activitats. L'esport també tindrà la seva part de protagonisme amb la 5a edició del torneig de futbol 7 i l'exhibició d'arts marcials.

La jornada arrencarà amb un plat fort, el de la 5a edició del torneig de 12 hores de futbol 7, que enguany tindrà lloc al camp de futbol del barri. A les onze, davant del Casal de Mira-sol, començarà l'espectacle infantil 'Twin Pekas', on dues pallasses intentaran arrencar somriures als més menuts.

També a les onze arriba la 2a edició de la Mostra de Degustació i Serveis del Mira-sol Centre, que anirà acompanyada de música en viu, animació infantil i altres sorpreses.

El ritme arribarà al punt del migdia amb la Banda de cornetes i tambors de Mas Gener, que emprendran el seu camí ple de música fins al Mira-sol Centre. El punt de partida és al mateix casal.

Ja a la tarda, a dos quarts de cinc, donarà el tret de sortida el campionat de petanca al club del barri, mentre que una hora més tard ho farà la 7a edició de la Fira d'intercanvi i segona mà. L'epicentre serà al pati del casal del barri. Mitja hora més tard, a l'interior de l'edifici, començaran les partides simultànies d'escacs, en què participarà el jugador Alfons Macaya.

A les set serà l'hora de moure el cos, ja sigui amb les sardanes de la cobla Baix Llobregat, o amb l'exhibició d'arts marcials organitzada per Mugendo Martial Arts. Una hora més tard arribarà l'hora del hip-hop.

Totes aquestes propostes també tindran lloc al Casal de Mira-sol. El tradicional sopar popular arribarà a partir de dos quarts de deu de la nit amb l'objectiu de reunir el màxim nombre de veïns possible.

Els joves tindran el seu protagonisme amb la Nit Jove, que començarà a les onze de la nit al restaurant La Ponderosa. Per rematar la festa d'aquest dissabte hi haurà un ball d'orquestra amb 'Rocktambuls', a les pistes ubicades davant el casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.