Tres piscines de la ciutat s'adhereixen al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'


  • Comparteix:

Participants del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' a Sant Cugat / Foto d'arxiu

Participants del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' a Sant Cugat / Foto d'arxiu

Sant Cugat se suma a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', que tindrà lloc aquest diumenge a més de 600 piscines de Catalunya. La piscina municipal del Parc Central, la de la Floresta i la de l'Eurofitness seran escenari d'aquesta jornada solidària que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa més de 20 anys.

Un any més, Sant Cugat participa en el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', el segon acte solidari més multitudinari de Catalunya. Aquesta proposta convida tota la ciutadania a 'mullar-se' en la lluita contra l'esclerosi múltiple, una malaltia que afecta més de 7.000 catalans i que és la segona causa de discapacitat en adults joves.

La coordinadora de la campanya a àmbit nacional, Núria Fuster, ha animat els santcugatencs a participar en la jornada.

Núria Fuster

Faig una crida a la gent de Sant Cugat perquè participi en aquesta iniciativa. És molt important per a la gent que pateix aquesta malaltia.


Les piscines de la ciutat adherides al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' d'enguany són la piscina municipal del Parc Central, la piscina de la Floresta i la de l'Eurofitness. Els diners recaptats es destinaran a projectes socials i de recerca mèdica de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les piscines municipals dedicaran tota la jornada a aquesta proposta solidària, des de les onze del matí fins a les vuit del vespre. L'Eurofitness, per la seva banda, acollirà la iniciativa entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de tres de la tarda.

A les dotze del migdia, totes tres piscines se sumaran al salt multitudinari per batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.