La piscina del Parc Central ofereix aquesta tarda activitats dirigides gratuïtes


  • Comparteix:

Imatge de la piscina del Parc Central / Font: Teampartners.net

Imatge de la piscina del Parc Central / Font: Teampartners.net

La piscina del Parc Central ofereix aquest diumenge a la tarda activitats aquàtiques per a infants i una sessió d'aquagym per a tots els públics dins del marc d'un cap de setmana de tardes gratuïtes de les dues piscines municipals. L'accés de franc és a partir de les cinc de la tarda i les activitats estan programades de dos quarts de sis a tres quarts de vuit de la tarda.

Les activitats dirigides començaran a dos quarts de sis de la tarda amb curses de natació, waterpolo, relleus i jocs aquàtics per a infants fins a les set. A aquesta hora i fins a tres quarts de vuit serà el torn de la sessió d'aquagym per a tots els públics. A les vuit tancaran les portes les piscines municipals.

Donar a conèixer els seus serveis i apropar-los a la ciutadania és la intenció que s'amaga darrera d'aquest cap de setmana de portes obertes d'aquests dos equipaments municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.