El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos


Temes relacionats

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

Entrada al Club Kali, al carrer Vallès

Entrada al Club Kali, al carrer Vallès

El president del Club Kali, Àngel Benito, defensa la legalitat de l'activitat d'aquest espai de consum de cànnabis. Benito subratlla que el cànnabis del local era per als mateixos associats i diu no entendre el perquè de l'escorcoll dels Mossos contra l'entitat ara que es treballa al Parlament en la legalització definitiva d'aquests espais. L'operació a Sant Cugat no forma part del cop policial per presumpte blanqueig de capital a una associació cannàbica de Barcelona.

Arran de l'escorcoll dels Mossos d'aquest dijous, dos dels membres del club, el tresorer i secretari, han estat detinguts i declaran aquest divendres per un suposat delicte de salut pública. Benito, que també declararà avui, també pot ser detingut pel mateix motiu.

El president ha negat que el Club Kali hagi comès cap il·legalitat i remarca que disposen de tots els permisos. A més, es mostra sorprès per l'actuació dels Mossos quan la situació legal d'aquests clubs s'està debatent al Parlament amb una regulació de l'autoconsum del cànnabis. De fet, ell mateix havia de participar en aquesta trobada però no hi podrà assistir per haver de declarar davant del jutge.

Àngel Benito

Fem tot correctament: conreem per a l'autoconsum i tot es reinverteix en l'entitat o en el poble. No entenem l'operació.


Benito lamenta que l'actuació policial i judicial taqui el nom de Kali davant de la ciutadania encara que més endavant quedi demostrada la innocència.

L'escorcoll a la seu de l'entitat
Els Mossos d'Esquadra han detingut el secretari i el tresorer del Club Kali aquest dijous a la nit en una operació contra aquest espai de fumadors de cànnabis, ubicat al carrer de Vallès de Sant Cugat. Els agents han escorcollat el local des de mitja tarda i fins dos quarts de dotze de la nit, i han confiscat material del club.

Els Mossos d'Esquadra han desvinculat l'escorcoll a Sant Cugat de l'operació que aquest mateix dijous ha tingut lloc contra una de les associacions cannàbiques amb més de socis a Barcelona. En aquest cas, a aquesta entitat se l'acusa de presumpte blanqueig de capital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.