S'eleven a tres les detencions després de l'escorcoll al Club Kali


Temes relacionats

El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos (11/jul/14)

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

El Club Kali, aquest dijous durant l'escorcoll

El Club Kali, aquest dijous durant l'escorcoll

El president del Club Kali, Àngel Benito, ha quedat detingut després de presentar-se voluntàriament aquest divendres a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Rubí. Amb ell, ja són tres els membres del club amb seu a Sant Cugat arrestats per un presumpte delicte contra la salut pública. Benito i els altres detinguts han dormit aquesta nit a comissaria i declararan aquest dissabte davant del jutge.

Arran de l'escorcoll dels Mossos d'aquest dijous, dos dels membres del club, el tresorer i secretari, van ser detinguts. Benito també ha estat detingut aquest divendres un cop s'ha personat voluntàriament a comissaria.

En declaracions a Cugat.cat, Benito ha defensat la legalitat de l'activitat d'aquest espai de consum de cànnabis. Benito ha subratllat que el cànnabis del local era per als mateixos associats i ha remarcat que no enten el perquè de l'escorcoll dels Mossos contra l'entitat ara que es treballa al Parlament en la legalització definitiva d'aquests espais.

L'operació a Sant Cugat no forma part del cop policial per presumpte blanqueig de capital a una associació cannàbica de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.