La participació veïnal: el segell de la Festa Major de Mira-sol


Temes relacionats

Els Gausacs descarreguen el primer castell de 8 a Mira-sol (13/jul/14)

Mira-sol Teatre enceta la festa del districte amb un pregó farcit d'actuacions (11/jul/14)


  • Comparteix:

La Festa Major ha proposat activitats per a tots els públics

La Festa Major ha proposat activitats per a tots els públics

La Festa Major de Mira-sol ha satisfet les expectatives de l'organització i ha aconseguit el seu objectiu inicial d'oferir un catàleg d'activitats apte per a tots els públics, segons l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener. L'entitat, impulsora principal de la celebració, ha valorat la resposta i participació dels mirasolencs en el programa d'activitats, que s'ha allargat durant tres dies.

La celebració va donar el seu tret de sortida divendres amb el pregó de la companyia Mira-sol Teatre, que ha donat pas a més d'una vintena de propostes que han aconseguit arrossegar els veïns. El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha assegurat que estan molt satisfets amb l'elevada participació dels veïns.

Josep Lluís Lolo

D'una banda volíem potenciar la relació veïnal, objectiu que hem complert, ja que la gent ha participat a totes les activitats. D'altra banda vam intentar crear activitats per a tothom. Així, en l'aspecte lúdic ha estat un gran èxit i en l'esportiu també. Estem molt contents.


En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Governació i president del consell de barri de Mira-sol, Francesc Carol, ha elogiat l'organització, que recau en els mateixos veïns.

Francesc Carol

La festa ha estat organitzada pels veïns. Hem tingut molta afluència i això és gràcies a que cada grup ha aportat el seu gra de sorra. Però el més important és que és una festa que atrau molts santcugatencs. Per tant no és només una festa de districte sinó que és una festa de ciutat, és un complement a la Festa Major de Sant Cugat.


De cara a l'any vinent, l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener ha avançat que treballaran perquè les propostes de la Festa Major de Mira-sol siguin 'innovadores' i cada vegada més atractives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.