L'equip de l'ETSAV guanya el premi d'Innovació al Solar Decathlon Europe


Temes relacionats

L'equip Ressò de l'ETSAV guanya dos premis al Solar Decathlon Europe ( 7/jul/14)


  • Comparteix:

Alguns dels membres de l'equip Ressò de l'ETSAV / Foto: Solardecathlon2014.fr

Alguns dels membres de l'equip Ressò de l'ETSAV / Foto: Solardecathlon2014.fr

L'equip Ressò de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), a Sant Cugat, ha guanyat el primer premi d'Innovació al concurs Solar Decathlon Europe 2014, que té lloc a Versalles, París, i s'acaba aquest dilluns. El guardó s'afegeix al primer premi d'Arquitectura i el tercer d'Urbanisme, que l'equip ha aconseguit en aquest certamen internacional.

L'equip de la UPC és l'únic català que participa al Solar Decathlon Europe i ho fa per tercera vegada consecutiva. L'equip Ressò competeix amb una casa solar autosuficient i sostenible per a la rehabilitació social.

El professor de l'ETSAV i vicerector de la UPC, Joan Puigdomènech, ha destacat que la línia educativa de l'escola universitària, com es pot veure amb els reconeixements obtinguts, està molt ben valorada internacionalment.

Joan Puigdomènech

Aquest reconeixement, que ja es va repetir anys anteriors, confirma que la línia de l'escola està molt ben valorada a nivell internacional.


El Solar Decathlon Europe és un concurs a àmbit mundial al qual 20 universitats competeixen amb els seus projectes en deu categories diferents.

Després de París
El projecte Ressò s'instal·larà definitivament al barri de Sant Muç de Rubí, després de passar per la competició de París. La construcció de 10 metres d'amplada i 10 d'alçada, amb una estructura metàl·lica a base de bastides i una coberta de fusta laminada, es convertirà al final amb un edifici que donarà servei als veïns d'aquest municipi, que podran utilitzar-lo per dur a terme tasques domèstiques com cuinar i rentar la roba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.