L'Associació Multicultural organitza avui una festa llatinoamericana


  • Comparteix:

L'Associació fa moltes activitats social al llarg de l'any

L'Associació fa moltes activitats social al llarg de l'any

La segona Jornada Multicultural busca estendre els vincles entre les diferents cultures que conviuen a Sant Cugat aquest dissabte amb una festa de 12 hores al parc de Ramon Barnils. A partir de les 10 del matí, els assistents podran gaudir de mostres gastronòmiques, actuacions musicals i activitats esportives provinents de diferents països de l'Àmèrica Llatina. L'acte, organitzat per l'Associació Multicultural Sant Cugat, comptarà amb els cònsols de l'Equador, Bolívia i Paraguai.

El coordinador de l'entitat, Diego Castelo, assegura que amb aquesta festa busquen promoure la tolerància cultural i donar a conèixer les tradicions sudamericanes.

Diego Castelo

L'objectiu és fonamental, ensenyar la nostra cultura i intercanviar-la. Amb aquest acte busquem fomentar la diversitat i la cultura en un àmbit social.


Algunes de les activitats més destacades són els tornejos esportius. Els assistents podràn jugar a piki- volei, un esport molt corejat a l'Equador i el Paraguai. Durant la jornada també es podrà vdegustar els sabors dels plats més tradicionals de El Paraguai, Colòmbia, Mèxic, el Perú, l'Equador, Veneçuela i Bolívia. L'acte compta amb el suport d'algunes de les embaixades d'aquests països. A les sis de a tarda hi assistiran els cònsols de l'Equador, Bolívia i Paraguai, a més de l'alcalde accidental, Francesc Carol.

Durant tot el dia hi haurà actuacions musicals i folklòriques de diferents països i cultures, i també mostres d'artesania de l'Índia, l'Equador i Colòmbia. Per als més petits, la jornada prepara tallers i jocs perquè els infants aprenguin a viure en un clima de tolerància i diversitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.