El Music-hall i les Olimpíades Bandarres arriben a la Festa Major de la Floresta


Temes relacionats

La 'Trencacames' farà honor al seu sobrenom tot i introduir algun tram pla ( 8/jul/14)

L'AMPA de l'escola La Floresta és la pregonera de la Festa Major del districte ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

Actuació del Music-hall de l'any anterior

Actuació del Music-hall de l'any anterior

La Festa Major de la Floresta continua aquest dissabte amb les primeres Olimpíades Bandarres, una de les novetats d'enguany, la 31a Cursa de la Floresta i la representació 'Music-hall / Variétés'. Les olimpíades tenen lloc a dos quarts de deu del matí a les escales Tarruell, la cursa arrenca a dos quarts de vuit del vespre a les pistes poliesportives i el Music-hall comença a les deu del vespre al Casino la Floresta.

Les primeres Olimpíades Bandarres proposen diferents activitats lúdiques i esportives perquè els infants col·laborin entre sí per superar els jocs i proves situats a les escales Tarruell.

D'altra banda, la 31a Cursa de la Floresta, coneguda com la 'Trencacames', presenta un nou recorregut de 7,2 quilòmetres en comptes dels cinc de l'any passat. La cursa, que aquest any s'ha desplaçat de diumenge a dissabte, està organitzada pel Club Excursionista Independent.

Les activitats de dissabte acaben amb el Music-hall. L'entrada té un preu de 12 euros i va a càrrec de l'Associació Salvem el Music-hall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.