Anul·lades les activitats esportives de la Festa Major de la Floresta


Temes relacionats

L'AMPA de la Floresta reivindica el pla d'autoprotecció del centre al seu pregó (19/jul/14)


  • Comparteix:

Els nens i l'esport, els protagonistes de la jornada de diumenge de la Festa Major de la Floresta

Els nens i l'esport, els protagonistes de la jornada de diumenge de la Festa Major de la Floresta

Les activitats esportives de la Festa Major de la Floresta previstes per aquest diumenge al matí s'han anul·lat, ja que les pistes poliesportives del districte estan en obres. Tot i així, la celebració continuarà aquest vespre amb el teatre de la companyia Liant la Troca al Casino la Floresta.

Les activitats esportives per a infants i joves organitzades per l'Olímpyc Floresta han quedat anul·lades, ja que l'Ajuntament està realitzant unes obres a l'espai on s'havien de desenvolupar, les pistes poliesportives de Can Llobet, per humitats.

Aquesta proposta esportiva era una de les novetats d'enguany de la Festa Major de la Floresta, que ha arribat al seu equador. La proposta d'avui vindrà amb el teatre de Liant la Troca, a les vuit del vespre. Aquesta actuació es durà a terme amb el sistema de taquilla inversa, que permet que els espectadors, una vegada acabada la funció, paguin la quantitat de diners que vulguin.

Les activitats de la celebració es reprenen el cap de setmana vinent, quan tindrà lloc la trobada de paellers, la 3a Baixada d'Andròmines i la cantada d'havaneres, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.