Les queixes veïnals van provocar el registre del Club Kali, segons els Mossos


Temes relacionats

La junta del Club Kali dimitirà per evitar problemes amb els antecedents penals (15/jul/14)

El Club Kali anirà al ple si es desestima el recurs per a la reobertura de la seu (15/jul/14)

El Club Kali demanarà la reobertura de la seu escorcollada pels Mossos (13/jul/14)

La jutgessa deixa en llibertat amb càrrecs els tres detinguts del Club Kali (12/jul/14)

El Club Kali defensa la seva innocència després de l'escorcoll dels Mossos (11/jul/14)

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

La investigació i el posterior escorcoll del Club Kali van sorgir de les queixes veïnals, segons els Mossos d'Esquadra. Arran de les protestes, la policia va establir un dispositiu d'investigació per corroborar els fets denunciats. Quatre persones estan acusades de delicte contra la salut pública per presumpte tràfic de drogues.

Dijous de la setmana passada, la Unitat d'Investigació va registrar el Club Kali amb efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Rubí i la de Sant Cugat, de l'Àrea de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina amb l'autorització de la jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Rubí.

Segons els Mossos, en el moment de la intervenció policial, hi havia a l'interior del local una quarantena de persones, la gran majoria de les quals consumint substàncies estupefaents. De les declaracions, segons la policia, es va desprendre que el club s'havia convertit en 'un comerç de substàncies estupefaents' ja que els socis en podien comprar, en podien consumir allà mateix i en podien treure a l'exterior sense control.

En la intervenció al local, agents van identificar diverses persones en un parc proper que tenien droga. En ser interrogades, van respondre que l'havien comprat a un soci del club cannàbic, que l'obtenia d’aquesta associació i els la subministrava.

En el registre del local es va comissar una gran quantitat de substàncies estupefaents, principalment marihuana, haixix i altres derivats. També es van comissar 80 paquets de tabac, els quals estaven, presumptament, a la venda.

Es va procedir a la detenció del secretari de l'associació i el tresorer per un presumpte delicte contra la salut pública. Amb posterioritat, pel mateix motiu, els agents van detenir al president de l'associació i un dels treballadors va quedar imputat.

En aquest moment, el local de l’Associació Cannàbica està precintat per ordre judicial i els detinguts va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.