La Festa Major de les Planes portarà al setembre una vintena de propostes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de les Planes

Imatge d'arxiu de la Festa Major de les Planes

Una vintena d'activitats donaran forma enguany a la Festa Major de les Planes. La celebració s'allargarà del 12 al 14 de setembre, tres dies d'activitats que donaran el tret de sortida amb el pregó, a les nou del vespre a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau.

Una cercavila amb la Banda i els Gegants de les Planes encetaran la festa pels carrers del municipi. El primer dia de Festa Major també comptarà amb la nit d'avis a dos quarts de deu del vespre, organitzada pel col·lectiu de la Gent Gran Racó de l'Amistat. La gresca i l'humor vindran de la mà del concurs 'Qui menja més Hot Dogs?', a les deu de la nit a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau, i el 'Gran Prix. Humor amarillo', una joc de proves que s'instal·laran a partir de les onze de la nit a les pistes esportives.

Dissabte, la jornada començarà a les deu del matí amb el campionat de petanca al Casal de les Planes. A més, els més menuts podràn gaudir de diverses activitats com un parc infantil amb inflables, una festa d'escuma i ja a la tarda una gimcana infantil.

Parxís i dòmino ompliran la tarda, als quals se suma el campionat 'Call of Duty'. A les nou del vespre tindrà lloc la botifarrada popular a les pistes esportives i ja a la nit, a les onze, 'La Banda del Drac' posarà la música i el ball.

El diumenge, darrer dia, clourà amb diverses activitats com la tradicional cursa pels carrers del municipi, que començarà a les onze del matí. També hi haurà tallers de pintura infantil, paella, concursos com 'Qui menja més flams?' i una sessió de ball, música i cant, que se centralitzaran a les pistes del districte.

El brindis de fi de festa tancarà el programa d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.