L'EMD reforça la línia 2 de bus per arribar a la Serreta-Bosc d'en Saladrigues


Temes relacionats

L'Ajuntament reforçarà quatre línies d'autobús per garantir el transport escolar (23/jul/14)


  • Comparteix:

Es reforça la línia 2 del bus de l'EMD de Valldoreix

Es reforça la línia 2 del bus de l'EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix reforça la línia 2 de bus del territori per arribar a l'àrea de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues. D'aquesta manera, es donarà servei als veïns d'aquesta zona i també es facilitarà a l'alumnat del barri l'accés a l'escola Ferran i Clua. Els estudiants també podran arribar al centre escolar gràcies a la prolongació de la línia 1 d'autobús que ha fet l'Ajuntament de Sant Cugat.

Reforça de la línia 2
La línia 2 de bus allarga l'actual trajecte per arribar al barri de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues. Tindrà tres punts nous - plaça de Sant Jaume, plaça dels Estrets i carrer d'Arnau Cadell - on també hi ha les parades de línies de bus l'Ajuntament de Sant Cugat al barri. Així es vol facilitar la interconnexio entre territoris.

La prolongació del servei també permetrà que l'alumnat del barri pugui arribar al centre Ferran i Clua, una de les seves parades, ara que el Consell Comarcal no prestarà el servei de bus escolar.

El vocal de Mobilitat, Joan Ribera, ha explicat que el reforç de la línia 2 tapa dos forats.

Joan Ribera

La problemàtica del transport escolar fa que ampliem un línia: així donem servei a un barri que no tenia transport i podem fer que els alumnes agafin el bus per anar al Ferran i Clua.


El cost anual de la millora de la línia està pressupostat en 36.000 euros, tot i que la quantitat podria variar segons la demanda del servei.

Prolongació de la línia 1 de l'Ajuntament de Sant Cugat
Per afrontar la supressió del transport escolar per part del Consell Comarcal, la línia 1 de l'Ajuntament de Sant Cugat prolonga el seu trajecte fins a l'escola Ferran i Clua amb un bus paral·lel a les nou del matí i a dos quarts de cinc de la tarda, horaris d'entrada i sortida del centre.

El servei tindrà monitors que s'encarregaran de vigilar els estudiants més petits. El cost del monitoratge anirà a càrrec de les famílies dels alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.