La campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' continua amb un oli solidari


Temes relacionats

Tres piscines de la ciutat participen avui al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' (13/jul/14)


  • Comparteix:

L'oli del Mull'at es diu OleAurum / Foto: www.olisdecatalunya.es

L'oli del Mull'at es diu OleAurum / Foto: www.olisdecatalunya.es

L'oli solidari amb la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' es pot comprar a més de 1.000 supermercats catalans durant tot el mes de juliol. Aquesta iniciativa, complementària a l'acte celebrat el 13 de juliol a 600 piscines del país, permet sumar més esforços en la lluita contra una malaltia que afecta més de 7.000 persones a Catalunya. L'Oli del Mulla't, apadrinat pel cuiner Carles Gaig, podrà trobar-se a les cadenes Condis i Caprabo, presents a Sant Cugat.

La Fundació Esclerosi Múltiple, que compleix 25 anys, aposta per aquesta iniciativa, que ajudarà a recollir més diners per als serveis de neurorehabilitació i inserció laboral que ofereix.

El 13 de juliol, tres piscines de Sant Cugat van participar en la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. Ara, els ciutadans poden continuar donant suport a la fundació amb l'Oli del Mulla't. Es tracta de l'oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya.

Aquest producte solidari es podrà trobar en 1.000 establiments. A Sant Cugat, les cadenes Caprabo i Condis el posaran a la venda tot el juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.