La Policia Local extremarà les precaucions a la zona de l'agressió sexual


Temes relacionats

Una noia pateix una agressió a la zona del Sant Cugat Centre Comercial (24/jul/14)


  • Comparteix:

La Policia Local estarà especialment atenta a la zona dels fets

La Policia Local estarà especialment atenta a la zona dels fets

La Policia Local farà un seguiment especial a partir d'ara als voltants del Sant Cugat Centre Comercial, la zona on dijous passat es va produir una agressió sexual a una noia. El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha assegurat a Cugat.cat que es tracta d'un fet aïllat, tot i que això no impedirà posar una atenció especial a la zona en qüestió per prevenir nous incidents.

Carol ha condemnat els fets i ha explicat que es tracta d'un cas aïllat, ja que no tenen constància de denúncies per agressions similars a la zona. Malgrat això, el tinent d'alcalde ha reconegut que és una mena de situació que genera alarma social.

Francesc Carol

A Sant Cugat és una situació aïllada. No és dels fets delictius més freqüents, tot i que és una situació que genera alarma social.


Carol ha anunciat que la Policia Local analitzarà la zona per esbrinar si reuneix condicions que afavoreixin aquesta mena de delictes, com poca il·luminació o escassa afluència de gent. Això sí, serà un dispositiu impulsat en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra per no dificultar la seva investigació.

Francesc Carol

Lògicament, la Policia Local extremarà les precaucions en aquella zona, en estreta col·laboració amb els Mossos.


Els Mossos han manifestat que no donaran més informació per respectar la intimitat de la víctima, almenys fins que atrapin el culpable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.